Politică de confidențialitate

Cine suntem? Site-ul nostru web este https://detoxin-picaturi.ro și poate fi accesat doar prin intermediul acestei adrese web. Misiunea noastră este să furnizăm informații detaliate și utile despre suplimentele alimentare comercializate pe piața din România.

În continuare, vom prezenta politica noastră de confidențialitate care detaliază modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile tale în legătură cu utilizarea site-ului Detoxin-Picaturi.ro.

Date colectate în timpul navigării În timpul navigării pe site-ul nostru, colectăm următoarele informații:

⋆ Adresa IP – această informație ne ajută să personalizăm conținutul în funcție de locația ta geografică (țară, regiune etc.); ⋆ Browserul – tipul de browser utilizat ne ajută să optimizăm afișarea conținutului pentru o experiență de navigare mai plăcută; ⋆ Dispozitivul – informația despre tipul de dispozitiv utilizat ne ajută să afișăm conținutul în mod corespunzător (PC, smartphone, tabletă etc.).

Comentarii Atunci când lași un comentariu pe site-ul nostru, colectăm informațiile completate în formularele de comentarii, cum ar fi numele, adresa de e-mail și comentariul. Te sfătuim să nu incluzi date personale sensibile (cum ar fi adresa de domiciliu, CNP, număr de telefon etc.) în comentariul tău.

De asemenea, adresa IP a dispozitivului de pe care este postat comentariul este colectată, pentru a combate spam-ul și comentariile inadecvate care conțin injurii sau amenințări.

Dacă utilizezi Gravatar, un șir anonim creat din adresele tale de e-mail poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a afișa avatarul setat de tine prin intermediul acestui serviciu. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă la https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, dacă ai setat acest lucru în Gravatar, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media În cazul în care încarci imagini pe site-ul nostru, asigură-te că acestea nu conțin informații EXIF GPS (date de locație privind locul în care fotografiile au fost realizate), deoarece aceste informații pot fi descărcate de către alți utilizatori.

Cum ne protejăm datele tale? Noi luăm măsuri de securitate adecvate pentru a ne asigura că datele tale sunt protejate împotriva accesului neautorizat, pierderii, distrugerii sau deteriorării. Folosim sisteme de securitate și de criptare pentru a-ți proteja datele personale și pentru a preveni accesul neautorizat la acestea.

Cu cine împărtășim datele tale? Noi nu împărtășim datele tale cu terți, cu excepția cazului în care suntem obligați de lege sau există o necesitate justificată pentru a face acest lucru (de exemplu, pentru a preveni frauda). În cazul în care suntem nevoiți să împărtășim datele tale, vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura că acestea sunt protejate și că terții respectă confidențialitatea datelor tale.

Ce drepturi ai cu privire la datele tale personale? Ai dreptul de a solicita informații cu privire la datele tale personale pe care le deținem, de a solicita modificarea acestor date sau ștergerea lor, de a solicita restricționarea prelucrării datelor tale sau de a te opune prelucrării acestora. De asemenea, ai dreptul de a solicita portabilitatea datelor tale personale. Pentru a exercita aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

Modificări ale Politicii de confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica Politica de confidențialitate în orice moment. Orice modificare va fi afișată pe această pagină, așa că te rugăm să revii în mod regulat pentru a fi la curent cu eventualele modificări.